Haardhout NoordNederland

Haardhout

Het meeste haardhout dat via het internet aangeboden wordt, komt uit de Baltische staten en heeft dus al een lange reis van zo’n 2.000 kilometer afgelegd voordat u het in uw kachel komt te liggen en branden. Wij van Haardhout Noord Nederland vinden het zeer belangrijk dat in deze tijd ons hout ecologisch verantwoord moet zijn gekapt en willen het milieu geen onnodige schade toe brengen, voor een product wat ook in Nederland veel verkrijgbaar is.

Daarom kopen wij enkel en alleen Nederlands hout in. Het hout wordt gekloofd, gezeefd en droogt in onze droogcel. Aangezien wij zelf dit gehele proces zelf verzorgen kunnen we aan u een constante kwaliteit garanderen.

Als u uw haard met vervuild of niet goed droog haardhout stookt, loopt u een groot risico dat u rookkanaal  door de slechte verbranding vervuild raakt. Er gaat zich dan een laag in u rookkanaal vormen die op den duur vlam kan vatten met een schoorsteenbrand als gevolg.

Als u stookt met ons ovengedroogd haardhout ben u verzekerd van echt goed droog haardhout waardoor u hier geen last van zult hebben.

Wij bezorgen in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Ook bezorgen wij door heel Nederland dit is afhankelijk van de bestelling, in de meeste gevallen zijn de verzendkosten geheel gratis!

Kortom, wilt u goed, ecologisch verantwoord en bovenal kwalitatief goed brandhout voor uw haard of kachel. bestel dan uw brandhout bij Haardhout Noord Nederland in Harlingen.

 

Over Haarhout Noord Nederland